Tijd

Deze presentatie van mijn beeldend werk wordt in 2019 gerealiseerd. Vanaf 1987, na de opleiding aan de Gerrit Rietveld academie in Amsterdam, ben ik bezig met tekenen en schilderen. In korte periodes kon ik mijn werk maken. Nu is er meer tijd. Op deze website worden kleine en grotere series werk gepresenteerd die door de jaren heen zijn ontstaan. 

Ruimte

Ruimte voor kunst hebben mijn partner (Colin de Rover) en ik gerealiseerd door een oude boeren schuur opnieuw op te bouwen. Het ateliergebouw bestaat uit o.a. een schildersatelier en een atelier voor ruimtelijk werk. Op de eerste verdieping is de ruimte waar cursussen en workshops worden gegeven. Kijk op: www.ruimtevoorkunst.nl. In de buitenruimte staan beelden van Colin opgesteld.

Inspiratie

De natuur in de ruimste zin van het woord is een blijvende inspiratie bron. Van hoe het licht valt in de bossen tot hoe we leven en omgaan met elkaar. Alles kan eigenlijk de bron vormen voor een werk. De titel van dit werk is Berkenbosje.